Pravno obvestilo

POLITIKA ZASEBNOSTI

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavedamo se, kako občutljive narave so osebni podatki naših obiskovalcev, zato jih bomo, v skladu z uredbo GDPR in ZVOP-2, skrbno varovali pred zlorabo in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Upravljalec osebnih podatkov

BITALINE, prodaja in svetovanje  d.o.o.
tel.: +386 40 335 696
email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih zbiramo bodo uporabljeni zgolj za komunikacijo med naročnikom in upravljalcem osebnih podatkov in bodo uporabljeni za namen, za katerega so bili posredovani. V primeru poštnega posredovanja, bomo dostavni službi zaupali le potrebne podatke za dostavo naročenih izdelkov.

 

Kako pridobivamo osebne podatke?

  • preko spletnega obrazca za povpraševanje
  • preko naslova email
  • preko telefonske komunikacije

 

Katere osebne podatke zbiramo?

  • Ime in priimek
  • Naslov naročnika
  • Naslov elektronske pošte
  • Telefonsko številko

 

POLITIKA PIŠKOTKOV

Piškotki so manjše datoteke, ki se namestijo v brskalnik uporabnika, ko ta obišče spletno stran. Ker spletno mesto sama po sebi nima spomina uporabljamo spletne piškotke, da spremljamo interakcijo med spletnimi mesti v različnem časovnem obdobju. Z namestitvijo piškotkov npr.: spremljamo obisk spletne strani, iskalne navade in trajanje obiska. Z analizo teh podatkov izboljšujemo uporabniško izkušnjo obiskovalcev. Piškotki ne zbirajo osebnih podatkov uporabnika in se hranijo le določeno obdobje, po katerem se samodejno izbrišejo z vašega brskalnika. 

Katere piškotke uporabljamo?

Uporabljamo obvezne piškotke, ki so ključni za delovanje spletne strani in pa niz piškotkov Google analitike, ki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. 

 

 IME PIŠKOTKA NAMEN UPORABE ČAS AKTIVNOSTI DOMENA
_ga statistika ogledov strani 2 leti .gstatic.com
_gat statistika ogledov strani 1 min .tedgar.si
_gid statistika ogledov strani 24 h .tedgar.si

 

Upravljanje piškotkov

Piškotke lahko urejate in kadar koli tudi izbrišete v nastavitvah brskalnika. Sledite spodnjim povezavam za natančna navodila. 

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Safari

Opera

V kolikor ste podali soglasje za uporabo piškotkov, se vam obvestilo ne bo ponovno prikazovalo naslednjih 60 dni obiska. Če pa soglasja niste podali, vas bo strežnik vsakokrat smatral kot novega obiskovalca in vas ponovno opozarjal, da sprejmete soglasje o uporabi piškotkov.

Piškotki
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so bistveni za delovanje strani, drugi pa nam pomagajo izboljšati to stran in uporabniško izkušnjo (sledilni piškotki).

Sami se lahko odločite, ali želite piškotke dovoliti ali ne. Če piškotke zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij spletnega mesta.